Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Hőkamera Forgalmazók képes leírás - Hőtérképes vizsgálat.tlap.hu
részletek »

Hőkamera Forgalmazók - Hőtérképes vizsgálat.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: hoterkep.tlap.hu » Hőkamera Forgalmazók
Keresés
Találatok száma - 8 db
Global Focus Kft.

Global Focus Kft.

Üdvözöljük a Global Focus Kft. oldalán! Cégünk a minőségi mérőműszereiről ismert amerikai Fluke cég hivatalos magyarországi képviselete. Tekintse meg a Fluke hőkamerák teljes választékát. Ipari diagnosztikai, illetve épület diagnosztikai vizsgálatra alkalmas, különböző hőkép felbontású modellek közül választhat. Hőkamera bérlési lehetőséget is találhat kölcsönműszer kínálatunkban!

Grimas Hungary

Grimas Hungary

A GRIMAS Ipari Kereskedelmi Kft. 1993-ban alakult. A rövid 15 éves fejlődésünk alatt arra törekedtünk, hogy a partnereinket a fémipari anyagvizsgálat területén a legszélesebb profillal ki tudjuk szolgálni. Ennek érdekében először a roncsolásmentes anyagvizsgálatot, majd később a többi szakmai ágazatot (mechnanikai, metallográfiai, spektrometriai, termográfiai) is úgy fejlesztettük, hogy az adott ágazatban az érdeklődők lehetőleg minden igényt kielégítő választékot találjanak.

InfraTec

InfraTec

InfraTec GmbH is focussed on quality products and services based on its vast expertise in the infrared technology. Founded in 1991 InfraTec has its own development and production facilities and employs more than 150 professionals. The Infrared Measurement Division caters for a wide variety of thermographic applications providing stand-alone cameras as well as turn-key automation solutions.

Rehab-Rába - Orvostechnikai eszközök

Rehab-Rába - Orvostechnikai eszközök

Alkalmazása: Szűrővizsgálatok: vázizomrendszeri ízületi állapotfelmérés, gasztroenterológiai szűrés, onkológiai vizsgálatok kiegészítése Neurológiai megbetegedések: neurológiai, krónikus és akut hátfájdalom, porckorong és gerincideg sérülés, vegetatív idegrendszer sérülése, arcidegbénulás, migrén okainak kutatása Keringési megbetegedések: mélyvénás megbetegedések, érszűkületi vénás betegségek, s ezek kezelésének nyomon követése, kontrollálása, trombózis, Burger-kór, Raynaud syndroma, érgyulladásos megbetegedések Egyéb: fogászati problémák, urológiai megbetegedések, bőrgyógyászati betegségek, góc kutatás, sportképesség felmérés, sportsérülések lokalizálása, általános állapotfelmérés

Spectris Components Kft

Spectris Components Kft

Professzionális hökamerák magas hömérsékleti tartományra Minden típus ára tartalmazza a PC-szoftvert, táskát, akkumulátorokat, hálózati töltőt, magyar nyelvű műszerkönyvet, házhozszállítást. Nyitvatartás: hétfőtől csütörtökig: 8-16 óra között, pénteken 15 óráig

Hirdetés
Testo

Testo

A testo 875 hőkamera 4 legfontosabb előnye: Jó képminőség A 110 mK-nél kisebb hőmérséklet felbontás révén már a kis hőmérséklet eltérések is kimutathatók. Penészképződésre hajlamos helyek lokalizálása A környezeti hőmérséklet és a páratartalom megadott adatai alapján a testo 875 egy pillantás alatt hőképen vizuálja a penésszel veszélyeztetett helyeket. Beépített digitális fényképezőgép A testo 875 a valós és az infra képfelvételt egyesíti a mérés gyors, biztonságos és egyszerű dokumentációja érdekében. Automatikus Hot-/Cold-Spot felismerés Az automatikus Hot-/Cold-Spot funkcióval kijelöli a kritikus hőmérsékletű felületeket és gondoskodik a biztos hibalokalizálásról a helyszínen. A részletes PC-n történő kiértékelés, az elemzés és a dokumentáció során pedig segíti Önt az automatikus Hot-/Col-Spot felismerő.

thermo-Thermo-Delta

thermo-Thermo-Delta

Üdvözöljük a Thermo-Delta Kft weboldalán! Felhívjuk Tisztelt Látogatóink figyelmét az alábbi új és akciós termékeinkre, továbbá, hogy áraink megváltoztak, jelentős kedvezménnyel válogathat széles kamerakínálatunkból. Az árakkal, és az egyes termékekkel kapcsolatos bővebb információkért, kérjük, keresse munkatársainkat.

TMKft.

TMKft.

Cégünk több éve forgalmaz olyan műszereket, alkatrészeket, könyveket, melyek nélkül már elképzelhetetlen a korszerű karbantartás, a hatékony termelés, és közvetve a vevői elégedettség. Tekintse meg a megrendelhető könyveink listáját! Ilyen műszerek pl. a különféle adatgyűjtők, jelanalizátorok; a termokamerák; a tengelybeállításnál használatos hézagolólemezek. Ezenkívül számos olyan szoftvert is kínálunk, melyekkel feldolgozhatja a műszerek által készített képeket, az adatokból statisztikákat, elemzéseket készíthet.

Tuti menü