Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Hőkamera Forgalmazók képes leírás - Hőtérképes vizsgálat.tlap.hu
részletek »

Hőkamera Forgalmazók - Hőtérképes vizsgálat.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: hoterkep.tlap.hu » Hőkamera Forgalmazók
Keresés
Találatok száma - 4 db
Global Focus Kft.

Global Focus Kft.

Üdvözöljük a Global Focus Kft. oldalán! Cégünk a minőségi mérőműszereiről ismert amerikai Fluke cég hivatalos magyarországi képviselete. Tekintse meg a Fluke hőkamerák teljes választékát. Ipari diagnosztikai, illetve épület diagnosztikai vizsgálatra alkalmas, különböző hőkép felbontású modellek közül választhat. Hőkamera bérlési lehetőséget is találhat kölcsönműszer kínálatunkban!

InfraTec

InfraTec

InfraTec GmbH is focussed on quality products and services based on its vast expertise in the infrared technology. Founded in 1991 InfraTec has its own development and production facilities and employs more than 150 professionals. The Infrared Measurement Division caters for a wide variety of thermographic applications providing stand-alone cameras as well as turn-key automation solutions.

thermo-Thermo-Delta

thermo-Thermo-Delta

Üdvözöljük a Thermo-Delta Kft weboldalán! Felhívjuk Tisztelt Látogatóink figyelmét az alábbi új és akciós termékeinkre, továbbá, hogy áraink megváltoztak, jelentős kedvezménnyel válogathat széles kamerakínálatunkból. Az árakkal, és az egyes termékekkel kapcsolatos bővebb információkért, kérjük, keresse munkatársainkat.

TMKft.

TMKft.

Cégünk több éve forgalmaz olyan műszereket, alkatrészeket, könyveket, melyek nélkül már elképzelhetetlen a korszerű karbantartás, a hatékony termelés, és közvetve a vevői elégedettség. Tekintse meg a megrendelhető könyveink listáját! Ilyen műszerek pl. a különféle adatgyűjtők, jelanalizátorok; a termokamerák; a tengelybeállításnál használatos hézagolólemezek. Ezenkívül számos olyan szoftvert is kínálunk, melyekkel feldolgozhatja a műszerek által készített képeket, az adatokból statisztikákat, elemzéseket készíthet.

Tuti menü